Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Goedkoop weekendje weg: op hotel in Parijs centrum
Goedkoop weekendje weg: op hotel in Parijs centrum

Goedkoop weekendje weg: op hotel in Parijs centrum

Op stedentrip naar Parijs

Prachtig weekendje weg: logeren op hotel in Parijs centrumParijs is de meest bezochte en belangrijkste toeristische stad ter wereld en dit zal iedere wereldburger geweten hebben. De stad heeft ondertussen zowat de halve wereld over de vloer gehad, jaarlijks verblijven honderdduizende mensen één of meer nachtjes op goedkoop hotel Parijs centrum, of je er nu bent geweest tijdens een verplicht nummertje op school, of tijdens een romantisch uitje met vriend of vriendin. De stad aan de Seine prijkt dan ook op menig verlanglijstje. Kiezen voor een nacht of meer in een hotel in Parijs heeft dan ook iets volstrekts aparts. Parijs is een mondiale stad, dé lichtstad, een culturele stad, enz.. Er zijn geen termen genoeg om ze te beschrijven. Iedereen die kiest om een weekendje of langer in een hotels Parijs te blijven, zal meteen inzien (indien dit nog niet het geval was) dat de stad ontelbaar vele openlijke en verborgen schatten te bieden heeft, van historisch-culturele pareltjes tot en met gastronomische verwennerij. Parijs is eenvoudigweg een must en veel meer dan enkel de bekende trepleisters zoals de Eiffeltoren, het Louvre of Montmartre. De charme en feel van de stad, in welk Parijs hotel je ook verblijft, is ronduit uniek. Wie eenmaal voet in Parijs heeft gezet, wil gegarandeerd zo vaak als kan terug, deze metropool blijft voor eeuwig aan je kleven.

De opvatting dat Parijs duur zou zijn en alleen bestemd voor zij die een nogal wat budget te veil hebben, is bij de haren gegrepen. De stad is er voor iedereen, voor alle rang en stand, of je je nu wilt onderdompelen in luxe of content bent met de basics, altijd zul je wel een hôtel à Paris vinden dat aan al je verwachtingen voldoet. Ook wat de spreiding aan hotels betreft, is er moeilijk een andere stad te vinden die zo'n dichtheid aan overnachtingsmogelijkheden kan voorleggen. Van het centrum, over de périphérique tot en met de voorsteden: het aanbod aan hotels in Parijs is haast niet meer bij te houden! Vorig jaar logeerde ik met m'n lief in een hotel in het stadscentrum, we hebben er een heerlijke tijd beleeft, gekuierd door de straten, pleinen en boulevards, 's avonds theater doen, 's morgens de markt, overdag een paar musea of parkjes en dan heerlijk uitgebreid gaan eten om dan 's nachts na een onstuimige en romantische vrijpartij languit en ongestoord als rozen te slapen in ons Paris hôtel Lang zal het dus niet meer duren voor we terugkeren, daar ben ik zo zeker van als dat de hoofdstad van Frankrijk Parijs is!.

Andere toeristische steden

Parijs, hoe schoon en machtig ook, is natuurlijk niet de enige stad die op het verlanglijstje van zowat iedereen prijkt en waar jaarlijks eindeloos veel mensen naar komen afgezakt. Vlaamse historsiche steden als Brugge, Antwerpen en Brussel worden ook dagelijks een ontelbaar keer fotografisch vereeuwigd. Kiezen voor een hotel in Brugge of een hotel Antwerpen brengt je dan ook recht in het hart van de mooist bewaarde historische binnensteden ter wereld. Wat de bezoeker aan Brugge vooral zal onthouden is het prachtige historisch erfgoed en romantische gevoel. Antwerpen doet daar zelfs nog een schep spetterende hedendaagse cultuur bovenop en is niet voor niets dé trendsetter en culturele voortrekker in Vlaanderen. Wie verblijft in een Brussel hotel krijgt er dan ook nog eens een multiculturele en altijd bruisende stad bij. Parijs mag dan wel internationaal een pak meer aanzien hebben verworven en z'n troeven veel meer hebben uitgespeeld, een city trip in een Brugge hotel, in een Antwerpen hotel of een hotel in Brussels is minstens even leuk en boeiend!', net als een weekendje weg genieten van hedendaagse kunst en cultuur op hotels Londen.

16:46 - 14/6/2010 - post comment

Last Page Next Page
Description
Op stedentrip gaan naar Parijs en daar budgetvriendelijk in een leuk hotel in het centrum logeren, ik zou het iedereen aanbevelen! Wat een heerlijk en goedkoop weekendje weg!

Home
User Profile
Archives

Recent Entries
- Hotelletje gezocht in centrum Parijs
- Goedkoop weekendje weg: op hotel in Parijs centrum
- Goedkoop logeren op hotel in Parijs centrum